[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Rijregeling

Om een elektromotor aan te sturen heb je een elektronische controller ook wel genaamd rijregeling nodig. Deze controller regelt hoe de motor functioneert.  De rijregeling is 1 van de belangrijkste onderdelen van het complete systeem omdat deze bepaalt of de motor wel zijn volledige vermogen gebruikt en of de signalen die doorgestuurd worden door de bediening wel goed verwerkt wordt.

De elektronica in de rijregeling is datgene wat bepalend is voor het resultaat. De elektronica en de software verzorgt de verwerking van de signalen, en precies om die reden selecteren wij de producten die wij in ons assortiment hebben. Wat is belangrijk volgens ons in een rijregeling:

  • Degelijke constructie
  • Goede algehele opbouw rijregeling
  • Elektronica met de beste componenten
  • flexibele software die in te stellen is per motor
  • Uitgebreid programma voor instellingen

Met de rijregelingen die wij in ons assortiment hebben is dit allemaal mogelijk. al onze rijregelingen voldoen al al deze eisen. Op deze manier kunnen wij de regeling tot in de details toe matchen aan uw systeem en aan de gebruikswensen van het systeem.

Deskundig personeel

Dit is natuurlijk een van de belangrijkste onderdelen bij het samenstellen van het systeem. De eerste setup… en die wordt gedaan door ons personeel met een jarenlange ervaring met onze producten. Ze zijn al vele jaren werkzaam in de markt en weten waar een compleet systeem aan moet voldoen en hoe een rijregeling in het systeem past.

Kijk voor al onze rijregelingen op deze pagina

In een compleet systeem zitten heel veel onderdelen. Denk daarbij uit verschillende soorten motoren, controllers en bedieningen. wij kunnen u compleet adviseren welk motor bij uw toepassing geschikt is, welke rijregeling daarvoor geschikt is, welk programma geïnstalleerd moet worden en met welke bediening het systeem het beste geregeld kan worden. Het enige wat u nog heeft te regelen is iemand die het systeem bedient.

Welke onderdelen kun je nou allemaal aan denken bij een compleet systeem. Hieronder wat interessante artikelen over deze onderdelen:
Elektrische Traktie
De frequentie regeling
Elektromotor
De gelijkstroom motor[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Rijregeling[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]