Levertermijn

Als U voor 14.00u besteld. Heeft U de producten de volgende dag in huis, mits voorradig.

Het kan zijn dat het door U bestelde product wel op voorraad staat op de website maar dat het net verkocht is in onze hoofdvestiging. In dat geval zullen wij de producten zo snel mogelijk aanvullen en aan U leveren.

Bestellingen gedaan op vrijdag heeft u maandag in huis ,de bestellingen van zaterdag en zondag worden dinsdags bij U bezorgd.

U dient op de bezorg dag wel thuis te zijn om het product in ontvangst te nemen anders gaat het retour naar ons magazijn en het duurt enkele dagen soms 1 a 2 weken voordat het weer in ons bezit is.

U kunt om dit te voorkomen een ander adres in geven of een bepaalde dag bij opmerkingen te zetten zodat we er rekening mee kunnen houden op een dag dat U thuis bent.

Als we 2 keer niet kunnen leveren worden er bezorg kosten in rekening gebracht.

Transporteurs

Wij verzenden met DHL, daarnaast hebben wij de mogelijkheid uw pakket met PostNL te verzenden indien dit gewenst is.

Drop Shipment

Wij kunnen uw bestelling direct bij uw klant afleveren zonder dat u hiervoor moeite hoeft te doen. U hoeft enkel de bestelling bij ons te plaatsen en hierbij aangeven naar welk adres het gezonden mag worden. Mocht u uw eigen bon op het pakket willen? Geen probleem! Mail deze naar ons en wij voegen deze bij het pakket. Uiteraard word met het Drop Shipment beleid nooit een bon van HSCT bij het pakket gevoegd.